Handleidingen

Bij de wereld van de computer horen ontzettend veel moeilijke handelingen. Om een computer optimaal te kunnen gebruiken, is kennis over die handelingen noodzakelijk. MediaMere helpt u graag optimaal gebruik te maken van de computer en benodigde elektronica. Onze mensen helpen niet alleen bij het bedienen van computers, maar laten ook zien hoe het er van binnen uitziet. Op die manier maken wij elke klant een stukje meer zelfredzaam. Is een computer kapot; dan is de kans groot dat de klant na een bezoek van MediaMere zelf kan onderzoeken wat de oorzaak is.

Vragen stellen kan na de cursus bij MediaMere altijd. Deze cursussen worden elke keer weer op de persoon afgestemd. Zo houden wij bij hoelang het duurt voor iemand een computer geheel onder controle heeft. Op die manier zijn wij ervan verzekerd dat de deelnemer na de laatste les probleemloos kan omgaan met de computer(programmaís).

Wie er even niet uitkomt kan onze (digitale) handleidingen raadplegen. Zo is informatie over computers altijd duidelijk, eenvoudig en binnen handbereik.

Voor meer informatie of voor vragen over deze en andere diensten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie over cursussen

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie